Praktijk weer open


Vanaf maandag 11 mei is de praktijk weer open. Er is een protocol,  door de RBCZ in samenwerken met de beroepsvereniging, volgens de richtlijnen van de RIVM opgesteld 

Daarmee is het mogelijk om weer behandelingen te geven.

Ik werk op afspraak.


Thema Week van de Reflexzonetherapie


 

Jaarlijks wordt door de Vereniging van Nederlandse Reflexzonetherapeuten (VNRT) een thema gekozen dat centraal staat binnen de reflexzonetherapie.

 

Rond dit thema worden door de vereniging praktische bijscholingen en lezingen gegeven en ook wordt een bijscholing georganiseerd over de medische basiskennis die aan het ziektebeeld ten grondslag ligt.

 

In september, tijdens de Week van de Reflexzonetherapie, wordt landelijk een actie opgezet rond het gekozen thema.

 

Mijn doel voor dit jaar is om dementie, in welke vorm dan ook, bespreekbaar te maken. Het is een ziekte die veel voorkomt, waar nog geen genezing voor mogelijk is, en die ook vaak laat ontdekt en erkend wordt.

 

Dit jaar hoop ik tijdens de bijscholingen te leren wat de rol van voeding, beweging, slaap kan zijn bij het voorkomen en verminderen van de klachten die bij dementie horen, zodat ik dit in mijn praktijk kan inzetten

 

Naast extra zorg voor de mensen die aan dementie lijden, maar die het vaak heel fijn vinden om op de handen en/of voeten gemasseerd te worden, wil ik ook extra aandacht geven aan de mantelzorgers van patiënten met dementie. 

Bekijk de website om de aanbiedingen te volgen.